Band huren voor feest? Goed idee!

Geef je binnenkort een feest en overweeg je om een live band in te huren? Hartstikke leuk. Live muziek geeft iets extra’s aan je feest. Zeker als je er ook lekker op kunt dansen!

Rock n roll band als sfeermaker

Als je een feest geeft, is muziek een echte sfeermaker. Golden oldies uit de optimistische jaren 50 maken je blij. En bij aanstekelijke ritmes is het moeilijk stilzitten. Met de swingende rock n roll van The Lansky Brothers krijg je je gasten direct in de goede stemming.

De voordelen van een band huren op je feest

Live muziek van een band geeft jou en je publiek een duidelijke focus op je feest. Het is leuk om naar de band te kijken en te luisteren. Kies daarom een logische plek in de feestzaal, je huis of tuin.

Rock and roll
Je kunt een band huren in de muziekstijl die je zelf leuk vindt. Een band huren maakt je feest hierdoor heel persoonlijk. Houd je van retro rock and roll uit de jaren ’50, ’60 en ’80 (Stray Cats!)? Dan zit je goed bij The Lansky Brothers. Maak er een themafeest van! Jouw vrienden met vetkuif of petticoat en de muziek uit die tijd: een unieke belevenis.

Interactie
Een live band heeft veel interactie met het publiek. De band kan ook de sfeer op het feest goed aanvoelen en hierop inspelen. Is het tijd voor een opzwepend nummer of meer voor een slow ritme? Een live band gaat hier meteen mee aan de gang. En wil je zelf een nummer meezingen of meespelen? Bij de Lansky Brothers kan het.

Iets bijzonders
Met een live band gebeurt er iets bijzonders op je feest! Je ziet en hoort iets wat je niet iedere dag meemaakt. Je hoort de warme stemmen, geniet van het enthousiasme van de bandleden en zwijmelt af en toe weg bij de songteksten…

Meezingen
Je kunt lekker meezingen met de hits van Elvis, Chuck Berry, Stray Cats. Of je nu een geweldige stem hebt of niet: zolang je de microfoon niet in handen hebt, kun je schaamteloos meeblèren.

Twisten
Op herkenbare rock n roll muziek kun je je weer eens lekker uitleven op de dansvloer.  Rock and roll is bij uitstek geschikt voor swingen, jiven en… twisten! Even wat inspiratie opdoen?

band huren voor feest

Betaalbaar
De driemansformatie van The Lansky Brothers is heel betaalbaar en soms zelfs goedkoper dan een dj inhuren voor je feest. Je boekt direct bij de band zelf. Handig, zo kun je van tevoren met de muzikanten bespreken wat je wensen zijn. Heb je een favoriet rock n roll nummer dat nu nog niet op onze setlist staat? Dan studeren we dat speciaal voor je in.

Ga naar Rock and roll band, Jaren 50 feest, Feestband, Band voor bruiloft, Band boeken.

Direct contact opnemen?